Web sayfamızı yeniledik

Merhaba
antalyaakkayajinekoloji.com  adresindeki web sayfamızın görsel tasarımı yenilenmiş ayrıca, cep telefonu/iPhone, iPad ile uyumlu hale getirilmiştir. (Responsive tema)

Web sayamızın yeni tasarımı beğeneceğinizi umuyoruz.

Web sayfamızı ancak sizlerin görüş, öneri ve katkılarıyla daha da geliştirebiliriz. Bu nedenle görüş, öneri ve katkılarınızı https://www.antalyaakkayajinekoloji.com/iletisim-bilgisi  linkinden iletmenizi bekliyoruz

Saygılarımla

Op. Dr. Abdulaziz Akkaya
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı

Responsive tema ne demektir?

Responsive tema, farklı ekran boyutlarına göre farklı görünüm alabilen temalar için kullanılır. Kısaca iPhone, iPad ve iMac için uyumluluk şeklinde de özetlenebilir.

Neden Responsive tema?
Yapılan bir araştırmaya göre internet kullanıcılarının yaklaşık %60’ı web sayfalarına cep telefonu/iPhone/iPad ile bağlanıyor.

Daha önceki hali ile Web sayfamız masaüstü veya dizüstü bilgisayar üzerinde gayet sorunsuz görünüyor idi. Ancak cep telefonu veya tabletten girildiği zaman sayfanın tüm görüntüsü alınamıyor idi.

Bir web sitesinin responsive olduğunu nasıl anlarım?
Web sitesini herhangi bir tarayıcıda açıp küçültün. Sonra da boyutunu azaltıp arttırın. Sitenin görünümü farklılaşıyorsa o site responsive yani uyumludur

İnternet bağlantısı kurabilen ve en çok kullanılan cihazların ekran boyutlarını şu şekilde sıralayabiliriz: 320px (iPhone dik tutuş), 480 px (iPhone yan tutuş), 600px (Android Tabletler), 768px (iPad + Galaxy Tabletler) ve 1024px (iPad yan tutuş ve masaüstü).