Avrupa şampiyonumuz için kahvaltı

Finlandiya’da düzenlenen Down Sendromlular Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası’nda ülkemize 1 altın, 1 gümüş, 2 bronz madalya kazandıran Benay Balcı için, Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği kahvaltı düzenledi.

Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Bedri Yalçın ile Genel Başkan Yardımcısı Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Abdulaziz Akkaya’nda katılıp, Benay’ı kutladığı programda duygusal anlar yaşandı.

Avrupa Şampiyonası’ndan, Antalya’ya 4 madalya birden getiren Benay Balcı için düzenlenen kahvaltıda , yönetim kurulu üyeleri , Benay’ı tebrik ederek, başarılarının devamını dilediler.

Bu sevinci, gururu ve coşkuyu hep birlikte yaşayalım

Dünya Kardeşlik Festivali

 

21 Eylül 2018 tarihinde başlayan 1. Dünya Kardeşlik Festivali’ne yoğun ilgi var.21 Eylül 2018 tarihinde başlayan 1. Dünya Kardeşlik Festivali’ne yoğun ilgi vardı.

Festival hakkında bilgi veren Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Abdulaziz Akkaya,” Dünya Kardeşlik Festivali büyük bir coşku ile başladı. Etkinliklerimize çok sayıda Antalya’lı katılıyor. Türkiye dışında bir çok ülkeden konuklarımız ve katılımcılar var. “ dedi.

Mutluyuz, gururluyuz

1.Dünya Kardeşlik Festivali’nin ülkemizin büyük organizasyonlarından biri olduğunu belirten Op. Dr. Abdulaziz Akkaya , “Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği olarak böyle bir festivale öncülük ettiğimiz için çok mutluyuz ve gururluyuz. Festivalimiz ”Dünya Bizimle Buluşur, Bizimle Birleşir” sloganıyla gerçekleşiyor. Uluslararası çerçevede ülkelerle insani ilişkilerimizi geliştirmek amaçlarımız arasında. Kültür, Sanat, Spor, Halk Oyunları, Müzik, Yerel Lezzetler ve El Sanatları gibi bir çok etkinlik düzenliyoruz. “ şeklinde konuştu.

30 Eylül’e kadar sürecek

Tüm Antalya’lıları festivale katılmaya davet eden Op. Dr. Abdulaziz Akkaya, “Bu sevinci, gururu ve coşkuyu hep birlikte yaşayalım.” dedi.