Coşkulu açılış

Anadolu Birliği Genel Merkezi coşkulu bir törenle açıldı. Yenigün mahallesi 1042 sokak Mevlana apt No:1 (Mevlana Meydanı) adresinde kitlesel bir katılımla şenlik havasında yapılan açılış,  bir çok ismi bir araya getirdi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, Kepez Belediye Başkanı Av. Hakan Tütüncü ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’inde katıldığı açılışta  birlik, beraberlik, dostluk ve dayanışma mesajları verildi.

Kutluyorum

Derneğin Antalya Şubesi  Sağlıktan Sorumlu Başkanı Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Abdulaziz Akkaya, “ Anadolu Birliği ruhu ile bir araya geldik. Anadolu kültürünü tüm dünyaya tanıtmak, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak istiyoruz. Bu sürece katkı veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum. “ dedi.

Başkanlara plaket

Açılışa katılan  ve destek veren Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, Kepez Belediye Başkanı Av. Hakan Tütüncü ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e   onur plaketi verildi.  Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in plaketi Op.Dr.Abdulaziz Akkaya tarafından takdim edildi.

 

https://www.facebook.com/evrenyilmazplatinumcastajans/videos/1438155352913894/