Orhan Akkaya

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Abdulaziz Akkaya’nın kardeşi Op.Dr. Orhan Akkaya İstanbul Maslak Acıbadem Hastanesinde ameliyat oldu.

Op.Dr.Abdulaziz Akkaya, kardeşi Orhan’a yapılan operasyonun oldukça zor bir ameliyat olduğunu ancak başarıyla sonuçlandığını söyledi.

Op.Dr.Akkaya, “Operasyonu gerçekleştiren Prof. Dr.Tayfun Karahasanoğlu ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum. Robotik cerrahi ile yapılan bu operasyon gerçekten anlatmakla bitmez kendisini bu başarıdan dolayı kutluyorum. Ameliyat öncesi ve sonrası Acıbadem Maslak Hastanesi’ndeki çalışanlara da yakın ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yine bu süreçte bizi yalnız bırakmayan Dr.Neslihan Korkmaz’a gerek yurtiçinde ve gerek yurtdışından telefonla geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Prof. Dr.Tayfun Karahasanoğlu’nun etik ve deontolojik kurallara bağlı ve bilimsellikten ödün vermeyen bir hekim olduğunu ifade eden Op. Dr.Akkaya, “40 yıllık meslek hayatımda görmediğim kadar hasta doktor ilişkilerinin ne kadar güzel yönettiklerini burada gördüm. Hocamız her aşamada bizleri detaylı bir şekilde bilgilendirdi.” dedi

Hekim hasta ilişkilerinin nasıl olması gerektiğine dikkat çeken Op.Dr.Akkaya, “Hasta sahibi olmak ayrı bir duygu. Örneğin kapıda ameliyathane kapısında beklemek gerçekten çok zor. Bunun bilincinde olan meslektaşlarımız her zaman hasta yakınlarını anlamaya çalışıyor. Hasta ve hasta yakınlarının da hekimleri ve sağlık çalışanlarını anlamalarını ve anlayış göstermelerini bekliyorum. Hekime ve sağlıkçılara şiddet hiçbir şekilde kabul edilemez.”