111 çifte toplu nikah

Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Abdulaziz Akkaya, Antalya Dokuma Park’da, devam eden Anadolu Renkleri 1. Akdeniz Festivali ile ilgili bilgi verdi.

Festivale Büyük İlgi

Anadolu Birliği, Kepez Belediyesi ve El Ele Konfederasyon’un iş birliği ile festivali gerçekleştirdiklerini ifade eden Dr. Akkaya, “ Festivalin 3 Aralık 2017 tarihinde bitmesi planlanmıştı. Her gün ülkemizdeki bir bölgenin etkinliğini, müzikleriyle, sanatçılarıyla şenlik havasında gerçekleştirdik. Yoğun ilgi nedeniyle Anadolu Renkleri 1. Akdeniz Festivali 7 Aralık Perşembe gününe kadar devam edecek. Bugün yaşadığımız coşku, katılım bunun bir göstergesi.” dedi.

111 Çifte nikah

“Bugün planladığımız gibi 111 çiftin nikâhlarını gerçekleştirdik. Toplu nikah töreninde 111 çiftimizi bir araya getirerek, nikahlarını kıyıp mutluluklarını paylaştık” diyen Dr.Akkaya , “Nikah törenlerini gerçekleştirdiğimiz çiftlerin masraflarını organize ettik. Damatlıklardan gelinliklere çiftlerimizin bir masrafı olmadı. Anadolu Birliği olarak sosyal projelerimiz bundan sonra da devam edecek.