Öğrencilerimizle kahvaltı

Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği ile Muratpaşa Belediyesi, Sevgi Evleri’ndeki öğrencilere kahvaltı düzenledi.

Kahvaltı hakkında bilgi veren Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Kadın Kastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Abdulaziz Akkaya, “ Kahvaltıda çocuklarımızın mutluluğa görülmeye değerdi. İyi bir organizasyon oldu. Kahvaltımıza 120 öğrencimiz katıldı Bu keyifli kahvaltı sonrası öğrencilerimiz otobüslerle yurtlarına bırakıldı. Bir kez daha başta Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği yetkilileri ile Muratpaşa Belediye Başkanımız olmak üzere emeğe geçen ve katkı sunanlara teşekkür ediyorum. “ dedi.

08 Aralık 2018

300 Öğrenciye Kıyafet Yardımı

Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Serik İlçesinde bulunan  3 okuldaki 300 öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.

Daha önceden Kaymakamlık tarafından belirlenen Deniztepesi, Karataş ve Haskızılören İlk ve Ortaokul’dan 300 öğrenciye, Antalya Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından içerisinde ayakkabı, çorap, kaban, pantolon, thsört ve kazak yardımında bulunuldu.

Yardım töreninde bir konuşma yapan Dernek Başkanı Bedri Yalçın, “Bütün amacımız; muhtaç aileler ile öğrencilere yardım elimizi uzatabilmektir. Antalya’nın tüm ilçelerinde kaymakamlıklar aracılığıyla belirlenen aile ve öğrencilere bu tür yardımları yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi. 30 Kasım 2018

 

Bayramlık giysi yardımımız-14 Haziran 2016

Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırmaya devam ediyor.

Kepez İlçesinde çocuklara yapılan giyecek yardımları hakkında bilgi veren Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Op. Dr. Abdulaziz Akkaya, “ Ramazanda yoksul, muhtaç, yetim olan ailelerin sıkıntıları bir kat daha artıyor. Ramazanda ne yapacağını bilemeyen ihtiyaç kendilerine uzanacak bir yardım elini bekliyor. Bizlerde dernek olarak ihtiyaç sahibi çocuklarımıza giyecek yardımlarının ulaştırılmasında katkı sunduk. dedi.

LC Waikiki tarafından bağışlanan 3500 parça giysiyi Kepez Kaymakamlığı ile birlikte ulaştırdıklarını ifade eden Op.Dr. Abdulaziz Akkaya, ihtiyaç sahiplerini büyük bir titizlikle belirlediklerini söyledi.