Kaynaşma Kahvaltısı

Antalya Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Bedri Yalçın tarafından bir kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Kahvaltıda bulunanlar arasında Antalya Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Kadın Kastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Abdulaziz Akkaya’da vardı.

Kahvaltıda Buluşalım Birbirimizle Kaynaşalım
Robi hood cafe’de düzenlenen geleneksel kahvaltı etkinliğe; Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, başta olmak üzere çok sayıda sivil toplum örgüt yöneticisi ve dernek üyeleri katıldı. 30 Kasim 2018

 istişare  Kahvaltıs

Dünya 1.Kardeşlik Festivali’ne destek veren kurum ve kuruluşlarla istişare kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltıya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, TUROFED Başkanı Osman Ayık, Halk Müziği Sanatçısı Mahmut Tuncer Turizmci Hüseyin Baraner , Nashıra Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydoğan , Ticaret İl Müdürü Seval Yasak Dizerkonca, Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Beşiktaş Spor Kulübü Temsilcisi Vedat Kolcuoğlu başta olmak üzere çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı, Basın mensupları, …katıldı.

21-30 Eylül 2018 tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan Dünya Kardeşlik Festivali’nin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. 40.000 Tişört ve şapkanın hazırlığı bitti. 25 Temmuz 2018