Gaziantep Buluşmamız

2019 yılı için buluşma yeri olarak Gaziantep’i seçen Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi 1980 mezunları, Gaziantep’i görülecek yerlerini birlikte dolaşıp ve eğlendiler..

Her yıl geleneksel olarak buluşmalarını sürdüren Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi 1980 mezunları, arkadaşları Dr. Mustafa Dağcı’nın ev sahipliğinde 2019 yılında Gaziantep’te bir araya geldiler.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Abdulaziz Akkaya, dostlarıyla bir arada olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Op.Dr.Abdulaziz Akkaya ,”Arkadaşımız Dr.Mustafa Dağcı’nın ev sahipliğinde yapılan buluşma çok güzel geçti. Gaziantep’in tarihi eserlerini , çarşısını ,müzelerini, Halfeti’de barajı ve Birecik’te Zeugma müzesini rehber eşliğinde gezdik. Bu dört günlük gezide katkısı olan Dr. Mustafa Dağcı ve ekibine sonsuz teşekkür ediyoruz . Sınıf arkadaşlarımızla yılda bir kez de olsa hasret giderdik anılarımızı tazeledik ,güzel sohbetler yaptık. 2020 yılında Diyarbakır’da buluşmak üzere vedalaştık.” dedi.

Kıbrıs Buluşmamız

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi 1979 ve 1980 mezunları bu yıl Kıbrıs’ta buluştu.

Her yıl geleneksel olarak buluşmalarını sürdüren Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi 1979 ve 1980 mezunları, Kıbrıs’ta sınıf arkadaşları İnci ve Salih’in yaptıkları organizasyonla üç gün süresince birada oldular.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Abdulaziz Akkaya, “ Bu yılda bir araya gelmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadık. Üç günlük gezimiz çok iyi geçti. Bu yıl etkinliğimize üç yeni arkadaşımızın da katılması bizi çok sevindirdi. Bu yıl toplam 80 kişi bir araya geldik. Sınıf toplantımız pazar günü akşam sonlandırdık. Güzel organizasyonlarından dolayı İnci ve Salih arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.