Dünya Kardeşlik Festivali hazırlıkları sürüyor

Dünya Kardeşlik Festivali

Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından 21-30 Eylül 2018 tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan Dünya  Kardeşlik Festivali’nin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Dünya Kardeşlik Festivali

Çalışmalar ve hazırlıklar hakkında bilgi veren Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Op. Dr. Abdulaziz Akkaya, “Başta yönetim kurulumuz olmak üzere her düzeyde temaslarımız sürüyor. Organizasyonu birlikte gerçekleştireceğimiz , yada katkı verecek kurum ve kuruluşlar her geçen gün artıyor. Dünya Kardeşlik Festivali fikri şimdiden büyük bir heyecan yaratmış durumda.” dedi.”

Tüm dünyaya bir mesaj olacak

“Konyaaltı Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e yaptığımız ziyarette yardım istedik , davetiyemizi verdik. Bu kardeşlik günü için bize destek olacağını belirtti ve her zaman yanımızda olduğunu belirtti. Başkanımıza Anadolu Birliği Kültür ve Dayanışma Derneği olarak teşekkür ediyoruz. “ diyen Op.Dr. Akkaya, şu ana kadar ziyaret ettiğimiz tüm belediye başkanlarımız ve kaymakamlarımız bize sonsuz destek vereceklerini söylediler. Hepsine şimdiden çok teşekkür ediyoruz. Dünya Kardeşlik Festivali , başta Ortadoğu’ya ve tüm dünyaya bir mesaj verecektir.” şeklinde konuştu.

Temasları kesintisiz devam edecek

Yönetim Kurulu olarak temaslarımıza  ve çalışmalarımıza kesintisiz devam edeceğiz.