Babasından sonra çocuğunun da doğumunu yaptırdı

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Abdulaziz Akkaya 25 yıl önce doğumunu yaptırdığı Baran Yıldırım’ın şimdide çocuğunun doğumunu yaptırdı.

Büyük mutluluk

Konuyla ilgili sevincini paylaşan Op.Dr. Abdulaziz Akkaya, “ Yıllar önce Buhara Yıldırım’ın çocukları Baran Yıldırım ve Tuğçe Yıldırım’ın doğumlarını gerçekleştirmiştim. Baran Yıldırım, iki yıl önce Diana hanımla evlendi. Ne mutlu bana ki 25 yıl önce doğumunu yaptırdığım Baran Yıldırım’ın şimdi de çocuğunun doğumunu yaptırdım. “ dedi.

Çok teşekkür ediyorum

Diana-Baran çiftinin çocukları Ezel’in ailesi ve sevdikleriyle sağlıklı, mutlu ve uzun yıllar yaşamasını dileyen Op.Dr.Akkaya, “ Yine aynı aileden 20 yıl önce doğumunu yaptırdığım Tuğçe Yıldırım’ın da doğumunu yaptırmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum.” şeklinde konuştu.

Tuğçe Yıldırım’ın 16 Temmuz 2017 tarihinde evleneceğini belirten Op.Dr.Akkaya, “ En büyük dileğim Tuğçe Yıldırım’ın da biran önce hamile kalması ve çocuğunun doğumunu yaptırmanın da bana nasip olması. Tüm aileyi tekrar kutluyor, sağlıklı, mutlu ve uzun yıllar diliyorum. Bu mutluluğu bana yaşattıkları içinde kendilerine ayrıca çok teşekkür ediyorum.” dedi.